تبلیغات
به وبلاگ امین قوچی خوش آمدید******************************* - آشنایی با خواص انگور
جمعه 15 بهمن 1389

آشنایی با خواص انگور

   نوشته شده توسط: امین قوچی    نوع مطلب :دانستنی ها ،

هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ای ضد عفونی کننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت )، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند. هم چنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم ، کم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند. توجه داشته باشید وقتی انگور میل می کنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشک مانند برگه ی هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید زیار دچار دل درد می شوید.

یکی از خواص انگور،‌ صاف کننده و « مولد خون بودن » آن است . انگور قند خون را نیز تنظیم می کند .

 به علاوه انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است . البته افراد Hypoglacimic  افرادی که قند خون پایین دارند ) می توانند از انگور بهره ی زیادی ببرند . بنابر این سعی کنند همیشه انگور تهیه کنند و چند بار در روز مقداری از آن را میل کنند.

انگور یکی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این، به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است. افرادی که در دوره ی نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند، و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند از انگور ، هویج ، سیب و هلو ، به مقدار زیاد استفاده کنند . البته این میوه ها را با هم در آب میوه گیری ریخته و آب میوه ی حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند.

خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند. انگور و سیب هردو میوه بهشتی هستند که افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب می تواتند آب آن را نیز در طی روز بنوشند. انگور برای سلامتی قلب ، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است. این نکته را هم بدانید یبوست که عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشنگی مفرط و بد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود .

کشمش: کشمش تقویت کننده ی بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید ، برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است.

غوره: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست هم چنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است. سعی کنید غوره را خالی نخورید چون روی معده اثر سوء می گذارد هم چنین خانم های باردار از خوردن غوره ی زیاد خودداری کنند ،‌ چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود

خواص فرآورده های انگور

از انگور فرآورده های غذایی مختلفی به دست می آورند که شامل: کشمش، شیره انگور، روغن هسته انگور، عصاره هسته انگور، سرکه، آبغوره و غوره است.

کشمش

کشمش حدود ۶۰ درصد قند دارد که قسمت بیشتر آن را فروکتوز تشکیل می دهد. کشمش همچنین میزان زیادی آنتی اکسیدان دارد که از این بابت با آلو و زردآلو برابری می کند.
هر چقدر مدت زمان خشک شدن انگور بیشتر باشد، مواد مغذی آن بیشتر خواهد بود، مثلا ارزش غذایی کشمش سایه خشک بیشتر از کشمش خشک شده با “تیزاب” است.
کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، به دلیل خلط آور بودن، برای نرم کردن سینه و گلودرد مفید است.
کشمش بیشتر از انگور انرژی دارد.
کشمش برای بهبود بیماری‌های تنفسی، ذات الریه، بیماری های کلیوی، مثانه‌ای و کبدی مفید است.
مویز بدون هسته همراه با گل گاو زبان و خرمای نارس، برای درمان تنگی نفس مفید است.
شیره انگور

شیره انگور، ضعف عمومی بدن و ضعف احشاء را معالجه، و بدن را تقویت می‌کند. برای این منظور شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط نموده و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار بدهید تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.
برای درمان یرقان(زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می‌کنند و به بیمار می دهند.
خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده شود.
برای درمان کک مک ، شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه‌ها می‌مالند.
شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم روی آبسه(دمل) قرار دهید تا دمل باز ‌شود. علاوه بر آن برای از بین بردن ورم‌هایی که بر اثر ضربه ایجاد شده اند، مفید است.
روغن هسته انگور

در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است.
روغن هسته انگور (Grapeseed oil) به رنگ زرد مایل به سبز است و فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد.
روغن هسته انگور حاوی مقدار زیادی ویتامین E و لینولئیک اسید(امگا ۶) که یک اسید چرب ضروری است، می باشد. آنتی اکسیدان موجود در روغن هسته انگور “پروآنتوسیانیدین” نامیده می شود.
روغن دانه انگور به عنوان یک روغن گیاهی خوراکی با کیفیت بسیار بالا و موثر در کاهش کلسترول خون بالا شناخته شده است.
روغن هسته انگور به دو منظور به کار می رود: کاربرد آرایشی و کاربرد آشپزخانه ای.
آشپزخانه ای همان روغنی است که برای پخت و پز به کار می رود. اما برخی دیگر از روغن ها که برای محصولات آرایشی به کار می رود، از مواد شیمیایی حاصل می شوند که اگر خورده شوند، بسیار خطرناک هستند.
روغن هسته انگور مانند دیگر روغن ها باید در جای تاریک و خنک نگهداری شود. اگر جزء آن دسته افراد هستید که این روغن را به میزان خیلی کم استفاده می کنید، آن را در یخچال نگه دارید.
پژوهش های اخیر نشان داده که روغن هسته انگور باعث تنظیم کلسترول خون می شود و خطر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
روغن هسته انگور HDL(چربی خوب) را افزایش و LDL(چربی بد) را در خون کاهش می دهد.
روغن دانه انگور یک منبع طبیعی از ویتامین E است که برای حفظ و نگهداری سوخت و ساز سلول ها در حالت طبیعی موثر و مفید است.
روغن هسته انگور گرم کننده بدن است، این روغن ضد یبوست می باشد. از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.
مالیدن روغن هسته انگور بر پوست بدن، کوفتگی و خستگی عضلات پس از ورزش را برطرف می‌کند.
ماساژ دادن اعضای سرمازده با روغن انگور مفید است.
هسته انگور

هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
دارای “تانن” است، بنابراین قابض است.
اسهال را برطرف می کند.
ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند.
برای درمان مبتلایان به بیماری سل، گرد هسته انگور را به آنها می دهند.
هسته انگور برای کسانی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است.
سوخته گرد هسته انگور برای آبریزش چشم و تقویت بینایی سودمند است و به صورت سرمه نیز در چشم می‌کشند.
پوست انگور

پوست انگور دارای تانن، تارتارات پتاسیم، اسیدهای آزاد و مواد معدنی می باشد. پوست انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
پوست انگور را خشک کرده و می سوزانند و خاکستر به دست آمده را برای درمان اکثر زخم ها استفاده می کنند.
پوست انگور دیرهضم است، پس بهتر است کسانی که دچار ناراحتی معده هستند، پوست آن را مصرف نکنند.


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر